Avanti Yarn Alpaca Boucle

344  / упаковка (5 мотков: 250 г)

Очистити

[our_delivery_time]

Артикул: alpaca boucle Категорія: Позначки: , , ,

Опис

Ця високоякісна італійська пряжа поєднує в собі м’якість мериноса (25%), тепло альпаки (25%), міцність нейлону (20%), легкість акрила (29%) та еластичність еластану (1%). Купити букльовану пряжу Avanti Yarn Alpaca Boucle можна упаковкою.

Які вироби можна зв’язати з букльованої пряжі?

З букльованої пряжі Avanti Yarn Alpaca Boucle ви зможете створити різноманітні вироби: від зігріваючих зручних светрів та кардиганів до стильних шаликів і шапок. Її текстурна поверхня надає виробам особливого об’єму та шарму.

Аванті Ярн Альпака Букле — палітра ниток

Палітра представлена виробником з п’яти теплих, як і її склад відтінків – ідеально підходить для в’язання речей на холодний сезон.

Які інструменти краще використати для в’язання?

Для в’язання з букльованої пряжі найкраще підійдуть спиці та гачок діаметором 4-6 мм. Такі інструменти полегшать роботу з текстурою пряжі та створення рівних, акуратних петельок.

Комплектація

Кожний моток пряжі Avanti Yarn Alpaca Boucle має метраж 140 метрів на 50 грамів, що робить її економічною у використанні. Упаковка з 5-ти мотків (250 грамів) дозволить вам завершити декілька проектів чи один великий проект.

Наша якісна італійська пряжа Аванті Ярн Альпака Букле стане відмінним вибором для вашого наступного в’язального проекту.

Додаткова інформація

Склад

, , ,

Призначення

Сезон

Оберіть колір перед додаванням моделі у кошик

, , , ,

Виробник

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Alpaca Boucle”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.